Κνημιαίες Προθέσεις

Διαφορετικές κατασκευές προθέσεων χρησιμοποιούνται για κνημιαίο ακρωτηριασμό (γνωστή ως κάτω από το γόνατο ακρωτηριασμό).
Ανάλογα με τις ανάγκες σας, τον διαφορετικό τρόπο ζωής και τις διαφορετικές φιλοδοξίες σας. Έτσι η σωστή επιλογή προσθετικού μέλους σας προσφέρει  την βέλτιστη άνεση, και κινητικότητα. Έχοντας αυτά κατά νου, σας προσφέρουμε, με συνεργασία με τους τεχνοορθοπαιδικούς μας, μια σειρά από λύσεις για να επιλέξουμε την ιδανική για εσάς.

Μελετώντας τα οφέλη του υλικού της σιλικόνης και γνωρίζοντας την λειτουργικότητα και την άνεση που προσφέρει στους ασθενείς, η εταιρεία μας δίνει έμφαση στα προϊόντα με βασικό υλικό κατασκευής την σιλικόνη, και σας τα παρέχει.

Η χρήση προηγμένης τεχνολογίας και ο άρτιος σχεδιασμός, οι πλειοψηφικές προτιμήσεις των ασθενών αλλά και η απόδειξη βάση μελετών ότι είναι τα πιο φερέγγυα και ασφαλή προϊόντα, μας οδήγησαν στην επιλογή των κνημιαίων  προθέσεων που φέρουν την επωνυμία των αξιόπιστων εταιρειών της Ossur και Οττο Bock.

  • Είναι κατάλληλες και μπορούν να υποστηρίξουν κάθε πιθανή δραστηριότητα
  • Οι καταρτισμένοι τεχνικοί που απασχολούμε προσαρμόζουν άρτια το προϊόν στα δεδομένα σας προσφέροντας ποιοτικές, εξατομικευμένες λύσεις